Календар новин

Квест професій

25 травня 2017 року під патронатом Пелех Олени Павлівни, заступника директора з виробничої практики, у нашому коледжі був проведений інноваційний профорієнтаційний захід – командоутворюючий тренінг (квест професій) для учнів ЗОШ нашого міста, який мав на меті розширити інформацію про напрями фахової підготовки  спеціалістів у коледжі, дозво

Олімпіада з предмету «Cпіви і музична література»

Музично-теоретичні дисципліни є надзвичайно важливими для підготовки студентів дошкільної освіти, і в той же час – найважчими. Адже, щоб бути успішним, освіченим вихователем, потрібно мати не лише музичні здібності, а й логічне мислення, співацькі вміння і навички.

Вишиванка у моїй коледжній родині

вишиванка, педагогічний коледж

Виховна година, що припала на всеукраїнський день вишиванки, у групі 1-А курсу, залишилася яскравою згадкою на все життя. Студенти образотворчого мистецтва  прийшли одягнуті  на пари урочисто – у вишитій сорочці.

Виставка фантазій Діани Боярин

Діана Боярин – студентка 2 курсу спеціальності «Образотворче мистецтво», яка любить фантазувати та вміє втілювати свої фантазії у малюнки. Персональну виставку таких робіт вона приготувала для огляду студентам, викладачам та гостям свого навчального закладу.

Наші юні легкоатлети здобули "бронзу" на обласних змаганнях!

11 травня 2017 року в смт. Любешів проходили обласні змагання з легкої атлетики серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації. Участь у змаганнях взяло 9 з 10 команд. Серед учасників були присутні навчальні заклади в яких фізвиховання є профільним предметом.

МІСЦЕ СИЛИ

У неділю 14.05.17. на свято  мистецтва у Затурці прибули народні майстри з міста Луцька, Ковеля та Володимира-Волинського, щоб прилучитися до святкового дійства на території меморіального комплексу В’ячеслава Липинського. Етно-фестиваль «Над королівським шляхом» об’єднав усіх у великій мистецькій родині.

Патріотична екскурсія до міста Лева

У п’ятницю 05 травня 2017 року студенти першого курсу відвідали славетне місто Львів. З самого початку студенти побували у парку  і піднялись на  Високий замок . Зачаровані чудовими краєвидами, виконали Гімн України.