Календар новин

Відбувся методичний семінар з англійської мови на тему «Креативне письмо»

25 квітня у Володимир-Волинському педагогічному коледжі з ініціативи предметної комісії викладачів іноземних мов відбувся методичний семінар з англійської мови на тему «Креативне письмо».

Відкрите заняття на тему «Українське національно-культурне відродження»

У четвер, 27 квітня, в стінах Володимир-Волинського педагогічного коледжу імені А. Ю. Кримського відбулася відкрита лекція з культурології на тему «Українське національно-культурне відродження», яку провів кандидат мистецтвознавства Богдан Євгенович Жулковський.

Райське деревце

Райське деревце, прикрашене писанками видніється на гарному подвірʼї церкви  Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії у нашому місті. Воно привертає  увагу, милує око та зігріває  серце кожного перехожого.    

Ми з студентами 4-А курсу чекали Великого дня

Після свого Воскресіння Ісус протягом сорока днів являвся своїм учням…

Жінкам-мироносицям він сказав: «Радуйтеся!»; учням – «Мир вам!»; невіруючому у воскресіння  – «Щасливі ті, які не бачивши мене увірували»

Талановиті випускники коледжу: Іван Дуда

Івана Дуду багато володимирчан знають як майстра художньої фотографії, проте цим не обмежується його творчий потенціал. Упродовж семи років він є активним учасником ансамблю народної пісні "Розмай" своєї Alma Mater - Володимир-Волинського педагогічного коледжу імені А. Ю. Кримського.

Зустріч "Від усієї душі..."

19 квітня 2017 року згідно річного плану роботи коледжу була проведена зустріч «Від усієї душі…». На зустріч були запрошені вчителі ЗОШ міста Володимира-Волинського учасники конкурсу «Вчитель 2017 року»: Татунчак В.Ф.,  Стукова В.А., Іщенко І.Ю.

Creative Writing Workshop

Шановні колеги!

Запрошуємо вас взяти участь у методичному семінарі "Креативне письмо"

25 квітня 2017 року, 12.00-14.00

 Місце проведення: ВКНЗ "Володимир-Волинський педагогічний  коледж ім. А.Ю. Кримського"

Семінар «Вивчення англійської мови методом асоціативних символів»

Методика викладання іноземної мови у початковій школі та ДНЗ є складовою частиною підготовки фахівців для початкової школи та дитячого садка.

Всеукраїнська олімпіада з англійської мови «Олімпус»

Студенти ВКНЗ «Володимир-Волинський педагогічний коледж ім. А.Ю. Кримського» взяли участь у Всеукраїнській олімпіаді з англійської мови «Олімпус» Інституту Розвитку Шкільної Освіти (ІРШО).

Щиро вітаємо всіх учасників олімпіади з отриманими результатами й запрошуємо випробувати себе в наступних конкурсах.

З повагою,

"І грянув міддю духовий оркестр..."

 У рамках проведення Дня відкритих дверей, відбувся виступ духового оркестру коледжу, який упродовж трьох років є незмінним учасником багатьох мистецьких заходів.

В очікуванні Воскресіння

«В очікуванні Воскресіння» - так називався в цьому році ярмарок  в період весняних передсвяток.

Студенти творчого колективу «Сигма» з першого курсу разом з своїм керівником вийшли на площу міста та прикрасили своєю присутністю свято писанкарства.