Календар новин

Ансамбль баяністів коледжу став дипломантом Міжнародного конкурсу

22 – 24 березня в стінах факультету мистецтв Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся ІХ Міжнародний конкурс баяністів та акордеоністів «InterSvitiaz accomusic–2017». У заході прийняли участь солісти-інструменталісти й музичні колективи з України, Білорусі та Польщі.

За кулісами

На високому естетичному рівні відбуваються  у нашому коледжі виховні заходи та концерти.

Але ніхто і не здогадується про людей, які не виходять на сцену, а виконують потрібну роботу. Це студенти та викладачі образотворчого мистецтва, що відповідають за художнє оформлення загальноколеджних заходів.

Перша писанка з коледжу їде до Києва

Моя одногрупниця, Оленка Романюк, стала делегатом від нашого коледжу та нашої групи студентів 1-А курсу, образотворчого мистецтва, на Всеукраїнський фестиваль писанок  м. Київ.

Любов до прекрасного мистецтва писанкарства прищеплює нам керівник групи – Леся Георгіївна, бо і сама любить писанку понад усе.

Виставка натюрмортів від «дошкільнят»

У 2012 році Володимир-Волинський педагогічний коледж ім. А.Ю.Кримського вперше провів набір студентів для навчання за спеціальністю «Вихователь дошкільної  установи, організатор образотворчої діяльності дошкільного навчального закладу».

Олімпіада з англійської мови серед студентів II курсу

21 лютого у коледжі проведено олімпіаду з англійської мови серед студентів II курсу. Участь в олімпіаді взяли студенти, що демонструють високі знання на заняттях з дисципліни.

За підсумками олімпіади

    I місце посів Ващук Дмитро (2-Г),

    II місце – Кінзерська Яна (2-Г), Філюк Вероніка (2-В),