Календар новин

До 1030-річниці м.Володимира-Волинського присвячується

Уже минуло майже 1000 років, але велич Анни не згасає! Дочка київського князя Ярослава Мудрого в свій час була надзвичайно освіченою, харизматичною і, мабуть, ота батькова мудрість передалася генами та відіграла неабияку роль у відчутті особистого покликання.

Результати вибору підручників із загальноосвітніх дисциплін

Відповідно до Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 5-9 та 10-11 класів закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 05 січня 2018 року № 14 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 30 січня 2018 року за №

Заграва над Прип’яттю

26 квітня 1986 року світ став свідком однією з найжахливіших катастроф в історії людства. Цьогоріч минуло 32 року від дня страшної трагедії.

Цей  урок, ми ніколи не повинні забувати. Надто гіркий урок втрат, урок мужності і стійкості водночас.

Об'єктове тренування з цивільного захисту

26 квітня 2018 року у коледжі відбулося об’єктове тренування в рамках міського командно-штабного навчання з цивільного захисту.

Квест з англійської мови «Тур по Лондону»

Одна  з вимог навчально-виховного процесу полягає в тому, що предмет навчання має бути для студента цікавим.

Хто сказав, що інтелектуали можуть мірятися тільки своїми знаннями?

Минувшина і сучасність коледжу на сторінках монографії про Володимирщину

Днями у стінах районної бібліотеки відбулася презентація монографії Почесного громадянина міста Володимира-Волинського Ярослава Киби "Володимирщина: минувшина і сучасність".

Засідання круглого столу на тему: «Перші кроки до професії вчителя іноземної мови»

Одним із пріоритетних напрямків роботи Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Ю. Кримського є наступність та взаємозв’язок  в роботі цього закладу та школи. В рамках тижня іноземних мов було проведено засідання круглого столу на тему: «Перші кроки до професії вчителя».

Березневі зустрічі студентського волонтерського загону з бережанами

Студентки групи 2-Г Настя Артамонова, Юлія Оксентюк, ВІкторія Олійник та Софія Гапій протягом березня докладали максимум зусиль, щоб щотижневі зустрічі з бережанами були неповторними!

День відкритих дверей!

         30 березня 2018 року на виконання річного плану та плану роботи приймальної комісії  коледжу було проведено День відкритих дверей, за організацію якого відповідала секретар приймальної комісії О.П. Пелех. Даний захід сприяв формуванню патріотизму у студентів коледжу, проведенню профорієнтаційної роботи серед випускників шкіл.