Календар новин

Перший педагогічний досвід

Студенти першого курсу, групи А були запрошені на свято у Володимир – Волинську художню школу. Дітей, які займалися в «нульовочках» приймали в перший клас. Студенти-першокурсники з задоволенням погодились підготувати сценарій та провели свято для першокласників художньої школи та їх батьків.

Екскурсія до Львова

Здавалося що всі вже були у Львові. Але кожен раз, відвідавши це місто, по іншому дивишся на вже відомі речі та відкриваєш для себе щось нове. На екскурсію відправилися студенти 1Б, 1А, 3Б, 1В, 2А, 3Г, 4Б, 4В, 4Р груп. Нічого, що не всі знали один одного – по дорозі познайомились. Екскурсія тривала два дні.

Про Добре, Вічне і Розумне

«Найдорожчий скарб кожного народу – його діти, його молодь» - стверджувала Софія  Русова.  Зростити їх справжніми людьми – завдання нелегке. Для цієї справи потрібні не тільки зусилля, а й велика мудрість. А черпати цю мудрість найкраще із витоків народної педагогіки.

Наукові досягнення

Науково-дослідницька діяльність студентів є одним із найважливіших засобів підвищення якості професійної підготовки, формування  спеціалістів з вищою освітою, здатних творчо застосовувати в практичній діяльності найновіші досягнення науково-технічного прогресу.

До джерел народного мистецтва

Час від часу треба відволіктися від буденності та робити собі свято. Так  вирішили студенти першого і другого курсів спеціальності «Образотворче мистецтво» та поїхали у гості в Купичівську загальноосвітню школу. «Чому саме у цю школу?» - спитаєте ви.