Календар новин

Подвижники народного мистецтва

Нещодавно у Волинському краєзнавчому музеї відбулася презентація каталогу Писанки другої половини ХХ – початку ХХІ століть. Збірка Волинського краєзнавчого музею : каталог / вступ. ст. О. М. Моренчук; упоряд. : Л. А. Мірошниченко-Гусак, О. М. Моренчук, Т. О. Хомова. – Луцьк : Терези, 2014. – 80 с. : іл.

Обереги для воїнів АТО

9 жовтня 2014 року студенти групи 4 -А курсу, спеціальності «Образотворче мистецтво» відгукнулися на пропозицію міського проводу Союзу Українок та долучилися до акції «Лист для воїна АТО».

День художника

12 жовтня 2014 року, відбулося святкування Дня художника у культурно-мистецькому центрі міста. Студенти групи 3-А відвідали презентації виставок місцевих художників( А.Ф. Михалика, Ю.О. Донских, З.М.Петровс та інших) . Сюрпризом для всіх стало відкриття виставки художниці з міста Чернівці - Оксани Мельник.

Етнографічна колекція «Сигма» в музеї ДПМ.

Мабуть важко знайти володимирчанина, який би не чув про діючі музеї у стінах педагогічного коледжу. Однією з найцікавіших  та вартих уваги є етнографічна збірка музею декоративно - прикладного мистецтва під назвою «Сигма».

ПЕД-УХА-2014

12 жовтня провели вже VI риболовний фестиваль педагогів Волині з лову хижої риби спінінгом з берега "ПЕД-УХА-2014", присвячений 75-річчю Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Ю.Кримського. У фестивалі взяли участь 11 команд з 8 освітніх установ області.

Допомога військовим

Ініціатива з передачі премій, які були виплачені викладачам коледжу до Дня працівників освіти, була реалізована! 10 жовтня на засідання педагогічної ради коледжу завітали провідні волонтери Волині: Наталія Попова (Соколова) та Анна Ткаченко.

Пам’ятаємо, цінуємо, вивчаємо

 Уже стало доброю традицією у вересні – жовтні кожного навчального року проводити у коледжі виховні заходи по вшануванню видатного педагога Василя Олександровича Сухомлинського.

Допомога військовим

25 вересня, у день сорока днів світлої пам′яті випускника коледжу Івана Пасевича, який загинув у бою у зоні АТО, першому батальйону територіальної оборони були передані 10 бензопил та засоби індивідуальної гігієни.

Виставкав "Безмежність почутів"

 29 вересня у Володимир-Волинському педагогічному коледжі ім.А.Ю.Кримського відбулося відкриття персональної виставки на тему «Безмежність почуттів»,на яку могли потрапити всі охочі.