Календар новин

Засідання Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Волинської області. Фотозвіт!

 Сьогодні в коледжі відбулася знаменна подія - засідення Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Волинської області. На засіданні був присутнній головний освітянин Волині - Хомич Олександр Степанович.

Захід проходив за програмою:

Міжнародний день рідної мови в коледжі

Міжнаро́дний день рі́дної мо́ви — день, який відзначають щороку 21 лютого, починаючи з 2000 року. Про «підтримку мовного та культурного різноманіття та багатомовності» було оголошено на ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО, що проходила 26 жовтня — 17 листопада 1999 року в Парижі.

Першість області з шахів!

21 лютого 2013 року в рамках обласної спартакіади серед студентів ВНЗ І-ІІ рівня акредитації в м. Луцьку відбулась першість області з шахів в якій взяла участь збірна команда педагогічного коледжу: Власенко Руслан та Здомищук Антоніна, студенти 3 курсу спеціальності "Діловодство".

Інтелектуальна гра «LG –Електронік» із старовижівськими другокласниками

Полісся, Полісся… Піснями озвися

У відлуннях озер, лісів і полів.

  Жовтнем зашарійся,

Березнем умийся,

Червнем звеселися

В піснях солов’їв…

КОЗАЦЬКІ ЗАБАВИ - 2013

20 лютого 2013 року ожили давні українські традиції, задзвеніли в повітрі козацькі шаблі  і зійшлись козаки другого курсу педагогічного коледжу на «Козацькі забави 2013», присвячені Дню Захисника Вітчизни (група 2-О «Волинські перці»: Ярошик Сергій, Юхимчук Андрій, Славінський Юрій, Гасіч Юрій, Сачук Роман, Шурдак Михайло, Шахраюк Інна та  група

«Діалоги» з Агатангелом Кримським

У Володимир-Волинському педагогічному коледжі   30 січня 2013 року відбувся творчий вечір, приурочений дню народженню і дню пам’яті академіка Агатангела Юхимовича Кримського (15.01.1871 – 25.01.1942р.р.).