Календар новин

Регіональне методичне об’єднання викладачів-словесників педагогічних навчальних закладів

27-29 лютого в нашому коледжі проходить регіональне методичне об’єднання викладачів-словесників педагогічних навчальних закладів.

Програма заходу:

     – засідання секції словесності студентського наукового товариства «Грані таланту Агатангела Кримського».
      – екскурсія

Семінар викладачів суспільних дисциплін

22 лютого в стінах навчального закладу працював обласний семінар викладачів суспільних дисциплін. В роботі семінару взяли участь викладачі суспільних дисциплін вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.

З Днем закоханих!

Шановні відвідувачі сайту, щиро вітаю Вас з Днем закоханих!

Ким є людина без кохання - кораблем з розірваним вітрилом, птахою із зламаним крилом в чужім краю, поетом, що згубив рифму, самотнім пілігримом, який заблукав на півдорозі між життям та вічністю.

Олімпіада з трудового навчання (обслуговуюча праця)

2 лютого у коледжі проходила олімпіада з трудового навчання серед студентів 2-х та 3-х курсів спеціальності «Технологічна освіта» (обслуговуюча праця).

Олімпіада складалася з теоретичного та практичного етапів, які висвітлили рівень знань, вмінь та навичок  з виготовлення виробів.

Статті присвячені до Дня безпечного Інтернету (7 лютого)!

Віруси, хробаки та троянці 

Віруси та хробаки є небезпечними програмами, які можуть поширюватися через електронну пошту або веб-сторінки. Віруси можуть пошкодити файли або програмне забезпечення, що міститься на комп’ютері.

Перші кроки професійної майстерності

У січні 2012 року студенти відділу «Діловодство» Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А. Ю. Кримського проходили переддипломну практику в різних  установах та організаціях.