Календар новин

Зі святом усіх вас Кримчани! Нам 79!

Шановні друзі!

79 років назад у Володимирі-Волинському, з метою підготовки вчителів для українських шкіл, з’явилася перша на Волині учительська школа. 

Тиждень трудового навчання та технологій

З 16 по 19 жовтня 2018 року у Володимир-Волинському педагогічному коледжі проходив  тиждень трудового навчання та технологій.

Ніхто не робиться майстром, не тренуючись майстерності», – стверджував Я.А.Коменський. У ці дні  ми поринули в атмосферу професійної майстерності та творчості.

Всеукраїнський науково-методичний семінар «Проблеми технологічної освіти в Україні»

18-го жовтня, у рамках тижня предметної (циклової) комісії трудового навчання та технологій, у  Володимир-Волинському педагогічному коледжі відбувся Всеукраїнський науково-методичний семінар «Проблеми технологічної освіти в Україні».

Творчі Фіґлі-Міґлі

Днями у нашому містечку Володимирі-Волинському відбулася цікава подія - виставка творчих робіт двох молодих та креативних педагогів-художниць: Ольги Гудим та Тетяни Токаревої-Асмолкової.

Ми переможці з легкоатлетичного кросу XXVI cпартакіади

11 жовтня 2018 року в смт. Шацьк відбулись перші змагання з легкоатлетичного кросу XXVI cпартакіади ВНЗ І-ІІ рівня акредитації Волинської області.

Свято до Дня захисника України

11 жовтня у нашому коледжі відбувся концерт, присвячений Дню захисника України та Дню козацтва.

Сценарій та постановка дійства була зроблена Світланою Сергієвною Сурмик, викладачем предметної комісії музики та окремих методик, а ексклюзивне оформлення сцени виконала Тетяна Миколаївна Токареєва.

Затверджено Положення про організацію наукової діяльності

У понеділок, 08 жовтня, на черговому засіданні педагогічної ради було затверджено Положення про організацію наукової діяльності у Вищому комунальному навчальному закладі "Володимир-Волинський педагогічний коледж імені А. Ю. Кримського".

Триває збір коштів для студентки Герасимчук Ірини

Студентська рада ВВПК закликає приєднатися до збору коштів для студентки Герасимчук Ірини (проживає в селі Соснина Іваничівського району), яка перебуває у важкому стані після автомобільної аварії. Силами студентів та педагогчного колективу вже зібрано понад 11 тисяч гривень.

"Бережани" у коледжанському саду!

Вже стало традицією запрошувати "Бережан" на філіжаночку доброї кави у коледжанський сад, щоб погомоніти про цінності педагогіки Василя Сухомлинського.

Розпочато роботу волонтерів "Берегу надії"

Студенти 4 курсу спеціальності "Образотворче мистецтво" ВКНЗ "Володимир-Волинського педагогічного коледжа А. Ю. Кримського" розпочали 

Професійне талант-шоу

У рамках відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля 1 жовтня 2018 року серед студентів спеціальності «Дошкільна освіта» було проведено професійне талант-шоу «Мудрість поколінь у професії фихователя». Організатором заходу була студентка-практикантка Рівненського ДГУ Королевич Н.П.