Календар новин

В коледжі відбулась науково-практична конференція «Педагогічне краєзнавство Волині»

29 березня 2018 року в коледжі відбулась науково-практична конференція «Педагогічне краєзнавство Волині», приурочена до 80 річниці з дня заснування Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Ю. Кримського.

Програма конференції "Педагогічне краєзнавство Волині"

 

Оргкомітет конференції:

Савельєв Микола Григорович, ВКНЗ «Володимир-Волинський педагогічний коледж ім. А. Ю. Кримського»,  директор

Навчити людину бути щасливою неможливо, але виховати її так, щоб вона була щасливою, можна

Але одна справа повторювати ці слова, інша – залучати до радощів життя сотні знедолених і, здавалося б, безнадійних дітей. Три тисячі таких «безнадійних»  пройшли крізь серце Антона Семеновича Макаренка і кожному з них він допоміг стати щасливим.

Виставка академічних робіт студентів Української академії друкарства (м. Львів)

В стінах Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А. Ю. Кримського відкрилася виставка академічних робіт з живопису, графіки та художньої фотографії студентів 1-их та 2-их курсів Української академії друкарства (колишніх випускників коледжу спеціальності «Образотворче мистецтво»).

Все, що душа довірила словам

Напередодні Всесвітнього дня поезії, 19.03.2018р. о 18:00 год., у бібліотеці Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Ю. Кримського відбувся вечір поезії «Все, що душа довірила словам».

Перемога у Всеукраїнському вокальному і хоровому конкурсі

17-18 березня у місті Києві відбувся ІІ Всеукраїнський вокальний і хоровий конкурс VOCAL.UA.

Тренінг "Ділова жінка у сучасному бізнесі"

6 березня, напередодні жіночого свята, у приміщенні Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості відбувся тренінг для бізнес-леді нашого міста «Ділова жінка у сучасному бізнесі», який провела Лідія Павлюк, викладач педагогічного коледжу ім. А.Ю.Кримського з професійної етики діловода.

Ім’я Шевченка стукає в серця!

Тарас Григорович Шевченко за сучасних українських реалій актуальний як ніколи. За своє коротке життя, 47 років і один день, він вдосталь настраждався і не міг не жадати того, до чого прагнемо всі ми - життя і свободи, самореалізації і благополуччя, миру і поваги.

Волинська весна: перші паростки науки

1 березня 2018 року на базі Луцького педагогічного коледжу проходила II Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Волинська весна: перші паростки науки», в якій взяли участь близько 140 учасників з різних ВНЗ України: Володимира-Волинського, Полтави, Чернівців, Вінниці, Донецька, Одеси, Луцька т

Участь студентів у міському конкурсі «Вихователь року – 2018»

Студенти Володимир-Волинського педагогічного коледжу спеціальності «Дошкільна освіта» взяли участь у проведенні міського конкурсу професійної майстерності «Вихователь року – 2018», що відбувся  27 лютого 2018 року на базі закладу дошкільної освіти №7 «Волиняночка».