Календар новин

ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів педагогічних коледжів Західного регіону України як обмін емоціями, знаннями, корекція думок, новий шлях розвитку особистості

Згадую слова Ремарка про те, що спільна діяльність робить людей товаришами… Із 21 по 23 лютого у ВКНЗ Володимир-Волинський коледж ім. А.Ю. Кримського пройшов ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів педагогічних коледжів Західного регіону.

Вітаємо Євгена Васильовича Шишкіна з 90-річним ювілеєм!

Педагогічний колектив коледжу ім. А.Ю. Кримського вітає Євгена Васильовича Шишкіна, ветерана педагогічної праці, який усе своє трудове життя присвятив вихованню майбутніх педагогів із 90-річчям!

Щоб спокій і мир панували в родині,
Щоб щастя всміхалось при кожній годині
Нехай обминають Вас болі й тривоги,
Хай стелиться довга життєва дорога,
Хай легко працюється, гарно живеться,
Все вміється, множиться і удається!
Здоров’я міцного, щастя без краю,
Усього найкращого ми Вам бажаєм!

Ви є для нас прикладом толерантності, працьовитості та натхнення.

Традиційна арт-терапія в ГО "Берег надії" від студентів

20 лютого в ЦПО відбулась чергова зустріч студентів з бережанами. Учасники дійства створювали образи своїх улюблених казкових персонажів. У творчій атмосфері швидко промайнула зустріч, яка залишила на згадку не лише позитивні емоції, а й чудові іграшки для лялькового театру.

Лінійка-реквієм «Герої не вмирають»

20 лютого стало для нас назавжди пам’ятним днем – Днем Героїв Небесної Сотні. Сьогодні у нашому коледжі відбулася лінійка-реквієм «Герої не вмирають». Емоційним був виступ заступника директора з навчальної роботи Юринця О.О. Відслужив панахиду по загиблих настоятель Свято-Михайлівської церкви отець Борис.

Науковий семінар з музичної психології

16 лютого в стінах ВКНЗ "Володимир-Волинський педагогічний коледж імені А.Ю.Кримського" відбувся науковий семінар з музичної психології, на якому виступив кандидат мистецтвознавства, голова предметної (циклової) комісії музичного мистецтва та окремих методик Б.Є.Жулковський.

Літературні виднокола

Кажуть, випадковості не випадкові. І, напевно, мають рацію. 15 лютого, після Міжнародного дня дарування книжок, у бібліотеці Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А. Ю. Кримського відбувся захід, присвячений саме… книжкам.

Олександр Цинкаловський – велич особистості

13 лютого 2018 року у приміщенні КМЦ нашого міста зібралися науковці, краєзнавці,  студентська та учнівська молодь, небайдужі до історії рідного краю жителі Володимира-Волинського.

Від серця до #Серця: студенти педколеджу виготовили більше сотні валентинок до акції

Студенти Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім.А.Ю.Кримського разом із своїми кураторами та викладачами виготовили більше сотні валентинок, які планують роздати в ході благодійної акції «Від серця до #Серця».

Переддипломна практика студентів 4-Р курсу в Архівному відділі Володимир-Волинської Районної Державної адміністрації

Студенти 4 курсу спеціальності "Діловодство", а саме Ярмолович Олег та Каневський Віталій проходили переддипломну практику у "Архівному відділі Володимир-Волинської Районної Державної адміністрації".

Студенти педагогічного коледжу зголосилися підтримати загально міську акцію "Від серця до Серця"

Акція "Від серця до #Серця" проводиться на підтримку Інни Княжиної. На меті має допомогти зібрати кошти для термінової операції.

Студенти педагогічного коледжу зголосилися виготовити валентинки. 

Арттерапія для "Бережан"

Вже традиційно у середу «Бережани» зустрілись зі студентами Володимир-Волинського педагогічного коледжу. Усі присутні із задоволенням випробовували нестандартні техніки зображувального мистецтва , проектуючи свій внутрішній світ, свої думки, переживання, фантазії на папір, створюючи зимові образи.

День безпечного Інтернету

Щороку другого дня другого тижня другого місяця у світі відзначається День безпечного Інтернету. В 2018 році він випав на 6 лютого. Гаслом Дня безпечного Інтернету в цьому році є вислів «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою».

Список газет і журналів, які одержує бібліотека у І півріччі 2018 року

Газети

1. Бібліотечка вихователя дитячого садка

2. Бюджетна бухгалтерія

3. Волинська газета

4. Волинь-нова

5. Голос України

Наукові конференції, рекомендовані МОН України

Список наукових конференцій, рекомендованих Міністерством освіти і науки України, відповідно до листів Інституту модернізації змісту освіти від 15.01.2018 № 22.1/10-74

Перелік наукових фахових видань України

Оновлений Перелік наукових фахових видань (1 638 друкованих та 96 електронних), затверджений МОН України, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата нау