Календар новин

Спеціальність 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа (Діловодство)

Запрошуємо до коледжу для вступу на навчання за освітно-професійною програмою 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа. Набір здійснюється на базі 9-ти класів.  Термін навчання: 3 роки і 10 місяців. Співбесіда з української мови і математики.

 

Спеціальність 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології)

Запрошуємо до коледжу для вступу на навчання за освітньо-професійною програмою 014 «Середня освіта (Трудове навчання та технології)». Набір здійснюється на базі 9-ти класів. Термін навчання: 3 роки і 10 місяців. Співбесіда з української мови і математики.

 

Спеціальність 013 Початкова освіта

Запрошуємо до коледжу для вступу за освітньо-професійними програмами:

Початкова освіта. Іноземна мова в початкових класах.

Освітньо-професійний ступінь: фаховий молодший бакалавр.

Галузь знань: 01 Освіта/Педагогіка.

У коледжі створено раду молодих науковців

У вівторок, 26 грудня, відбулися установчі збори для формування складу ради молодих науковців Володимир-Волинського педагогічного коледжу імені А.Ю.Кримського, за участю заступника директора з навчальної роботи, кандидата педагогічних наук О.О.Юринця.

Студенти дошкільного відділення педколеджу подарували ГО «Берег надії» театралізоване дійство «Прийшов Святий Миколай»

        Побувавши у дошкільних навчальних закладах міста студентський мобільний волонтерський загін під керівництвом педагогів В.М.Сидорук, О.В.Власенко,  С.С. Слюсарук-Літвін 19 грудня  завітали до «бережан».

Феєричне дійство від 4 курсу, групи А педколеджу для ГО «Берег надії»

Як і обіцяли, у понеділок 4-А  на чолі з керівником групи О.С. Білик подарували «бережанам»  феєричне дійство біля студентської ялинки.

        Учасники отримали незабутні враження від святкових хороводів, масовок, конкурсів.

Науково-практична конференція «Вектор пошуку у сучасному освітньому просторі»

07 грудня 2017 року викладачі Сєрова Людмила Віталіївна та Білик Оксана Сергіївна взяли участь у  ІІІ обласній науково-практичній конференції «Вектор пошуку у сучасному освітньому просторі» на базі Луцького педагогічного коледжу.

Викладачі Сєрова Л.В. та Білик О.С провели майстер – класи:

Даруємо новорічний настрій

Сердечно запрошуємо всіх відвідати виставку різдвяно-новорічної атрибутики «Ой ясна-красна на небі зоря» у стінах рідного  коледжу, ІІ поверх (приміщення музею), яку організували студенти 4-А курсу з викладачем Мартинюк Л.Г.

Арттерапія в педколеджі для ГО "Берег надії" від Оксани Білик

Оксана Білик гостинно запросила «бережан» поринути у світ мистецтва. За лічені хвилини Оксана Сергіївна перетворила аудиторію № 9 у майстерню і розпочався творчий процес...

Використовуючи нетипові засоби зображувального мистецтва учасники дійства отримали максимум позитивних емоцій та цікавий досвід самовираження.

«Бережани» у педколеджі готувались до святкування та вшанування пам'яті Святого Миколая

Традиційно у вівторок бережани завітали у педагогічний коледж. Людмила Віталіївна Сєрова та волонтерський загін 1 курсу, групи Д провели майстер - клас створення чарівних ангелів для окраси новорічної ялинки. Учасники дійства докладали максимум зусиль щоб виріб власними руками отримав магічну силу оберегу. 

Іспит на орфографічно-пунктуаційну грамотність

За традицією, на кінець 7 семестру заступник директора з навчальної практики Олена Пелех та голова викладачів-словесників Світлана Лупенко-Ковтун організували своєрідний допуск випускних груп до переддипломної практики.

Про нас пишуть у facebook з нагоди міжнародного дня волонтера

ВОЛОНТЕР - той, хто робить безкорисну, суспільно важливу, хорошу справу. ГО "Берег надії" має таких друзів)))) Сьогодні хочу подякувати студентам Володимир - Волинського педагогічного коледжу ім.

"Бережани" у педагогічному коледжі

Вихованці ГО "Берег надії" відвідали спортивно-розважальне шою "Доти буде Україна, доки буде армія!" з нагоди відзначення Дня Збройних сил України. Користуючись нагодою, бережани передали власні вітальні листівки нашим захисникам.

Дочка Карпат в гостях у волинських студентів

5 грудня 2017 року студенти образотворчого мистецтва стали учасниками чергового свята, яке організував історичний музей ім. О.Дверницького у нашому місті. Відбулося відкриття виставки «З Україною в серці».