Календар новин

Провести пробну практику на «відмінно»!

 Маючи високу мету ми почали працювати з студентами 4-А курсу, підгрупою №5, у складі Ферчук Наталії, Півницької Катерини, Подзізей Наталії, Трофимук Ірини, Штунь Мар’яни (керівник практики викладач-методист Мартинюк Л.Г.)

Фестиваль «Моя гітара»

15 листопада на базі Нововолинського електромеханічного коледжу відбувся фестиваль «Моя гітара». Студенти нашого закладу з радістю відгукнулись на запрошення. Цю неповторну мить студентської дружби, творчості, драйву і звичайно неповторних звуків гітари ми незабудемо  ніколи.

Перлинки професійної майстерності

«Учителями повинні бути люди чесні, діяльні і працьовиті; не тільки для годиться, а й насправді вони повинні бути живими взірцями чеснот, що їх вони мають прищепити іншим. (Ніщо удаване не може бути тривалим).» - так стверджував видатний педагог Я.А. Коменський.

Мистецтво за захисті державотворення

На просторому пагорбі, звідки проглядається живописний вид на панораму древнього міста, у вічно усміхненому до сонця скверику, красується «альма-матер тисяч педагогів» - будівля педагогічного колледжу ім. А.Ю. Кримського.

Відродження музею

На базі спеціальності «Образотворче мистецтво» налагоджено роботу декількох музеїв, але найбільш приваблює музей декоративно-прикладного мистецтва. В ньому експонуються зразки народно-побутової культури волинян та сучасні твори виконані різними техніками на основі традиційних зразків.

Зустріч студентів спеціальності «Дошкільна освіта»

31 жовтня у Володимир-Волинському педколеджі ім. А.Ю. Кримського відбулася зустріч студентів груп 1-Д та 2-Д. Під час зустрічі студенти другого курсу поділилися з першокурсниками секретами успішної адаптації та навчання в коледжі, цікаво продемонстрували елементи різних форм роботи з дітьми дошкільного віку.

Зустріч студентів та викладачів спеціальності «Дошкільна освіта» з науковцем із США

У четвер, 2 листопада, у Володимир-Волинському педколеджі ім. А.Ю.Кримського відбулася зустріч студентів та викладачів циклової комісії дошкільної освіти з асистентом із дослідницької роботи кафедри психології Нью-Йоркського університету Надюковою Іриною.

Майстер-клас з параолімпійської гри в бочча

30 жовтня у Володимир-Волинському педколеджі ім. А.Ю. Кримського був проведений майстер-клас зі студентами третього та четвертого курсів гри бочча, яка входить в перелік видів спорту на параолімпійських іграх.

Заняття проводив голова громадської організації інвалідів «Добродія в дії» Кравчук Володимир з міста Ковеля.