Календар новин

День захисника України

Нам невідомі всіх їх імена,
Хто їх чекає, хто за ними плаче,
Де їхній дім, як їм болить війна,
Яке в них серце – щире чи терпляче.
Як страшно їм, коли усе горить,
Коли руїни, смерть перед очима,
І як в бою важлива кожна мить,
Які в них білі крила за плечима.
Нам невідомі мрії й здобуття,

Викладачі коледжу взяли активну участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції молодих учених, студентів та аспірантів

У середу, 25 жовтня, у конференц-залі бібліотеки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених, студентів та аспірантів «Актуальні проблеми розвитку природничих та гуманітарних наук».

Запрошую на семінар "Реалізація вимог державних Програм в 1-4 класах на уроках англійської мови в підручниках видавництва Макміллан. Ефективна підготовка до ЗНО: Аудіювання"

Шановні колеги-вчителі англійської мови, запрошую відвідати методичний семінар від видавництва Макмілан "Реалізація вимог державних Програм в 1-4 класах на уроках англійської мови в підручниках видавництва Макміллан. Ефективна підготовка до ЗНО: Аудіювання", який пройде у Володимир-Волинському педагогічному коледжі 25 жовтня 2017 року.

Вітаємо переможців з легкоатлетичного кросу!

12 жовтня 2017 року в рамках ХХV обласної спартакіади серед студентів ВНЗ І-ІІ рівня акредитації в смт. Шацьк відбулася першість області з легкоатлетичного кросу, в якій взяла участь збірна команда коледжу.

Вітаємо нашу команду на чолі з тренером Левковим Віталієм Васильовичем за зайняте І місце.

Про оформлення нашого скверика

В цьому році внутрішнє подвір’я педагогічного коледжу приваблює своєю красою і чистотою. За сприянням народного депутата України Ігоря Гузя подвір’я було викладене бруківкою. Проведена реконструкція скверика, яку вдало спланувала місцевий художник ландшафтного дизайну Пономаренко Роксолана.