Календар новин

Хеллоуін з Англійським клубом

31 жовтня Клуб любителів англійської мови відзначав Хеллоуін. Це сучасне свято, яке походить від старовинного кельтського «надвечір'я Дня всіх святих».
Найгучніше проходить це святкування у Сполучених Штатах, Канаді, Ірландії та Великій Британії. Не будучи державним святом, за популярністю Хеллоуін поступається лише Різдву.

Відповідальність починається з мене

30 жовтня у Культурно-мистецькому центрі м. Володимира-Волинського відбулася Всеукраїнська інформаційно-профілактична акція «Відповідальність починається з мене», у якій взяли участь агітбригади навчальних та загальноосвітніх закладів міста.

Це мусить знати кожен

Сучасне суспільство живе за давно встановленими правилами, підпорядковуючись давно визнаним нормам моралі. Ми вміємо читати і писати, висловлювати свою думку та аргументувати її. Ми дивимось телебачення, читаємо пресу, спілкуємося один з одним, адже ми маємо на це право. Нам багато чого відомо, але чи знаємо ми, що таке «права людини»?

"ПЕД - УХА - 2013"

19 жовтня з нагоди відзначення 74-ої річниці з дня заснування коледжу на ставках с.Русів, Володимир-Волинського району, відбувся V чемпіонат з вилову хижої риби спінінгом з берега «ПЕД-УХА-2013».

День працівника освіти!

Прийміть найщиріші слова вітання з професійним святом – Днем працівника освіти та Всесвітнім днем вчителя!

Щиро вітаємо вас з професійним святом! Висловлюємо вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю.

Уроки людяності і доброти

«Уроки людяності і доброти»

«Вчитель… слово прийшло ще з біблійних віків.

Шлях учительський гіркий і тернистий.

Та, обравши його,  ти працюй і твори,

Як великий Василь Сухомлинський!»

Смаковиця по-володимирськи

28 вересня 2013 року проходив міський конкурс «Смаковиця по-володимирськи». Це не просто кулінарне свято, це відродження і примноження давніх традицій частування, демонстрація гостинності володимир-волинців. Адже споконвіку вміли у нас добре приготувати, гарно подавати, і навіть високо титулованих гостей смачними стравами здивувати.