Календар новин

Вчимося для майбутнього!

 З 28.01 по 18.03.2013 року студенти 3 курсу групи Б спеціальності «Початкова освіта» проходили навчально-інформаційні курси, які складалися з двох частин: «Інформаційно-комунікаційні технології» та «Intel. Навчання для майбутнього». Нашим керівником курсів  був Цьось Василь Анатолійович.

Перемога у ХІХ обласній спартикіаді!

Збірні команд нашого коледжу зайняли ІІ місце у комплексному заліку ХІХ обласної спартакіади Волинського обласного управління фізичного виховання та спорту серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ р. а. у 2012 році

Виховний захід присвячений 125-й річниці з дня народження А.С. Макаренка

13 березня 2013 року вся педагогiчна громадскість вiдзначала 125 – рiччя  вiд  дня народження видатного українського педагога, теоретика i практика системи виховання особистостi в колективi, педагога, кредом життя якого завжди було «любити людину»- А.С. Макаренка.

Олімпіада з діловодства!

28 лютого було проведено олімпіаду з діловодства, у якій взяли участь студенти 3 курсу групи Р. Учасники показали високий рівень знань та практичних вмінь з дисципліни.
Переможцями стали:
I місце – Пісоцька Наталія та Стрільчук Тетяна.
II місце – Кузьміна Олена.

Княжна Володимира вчиться у нашому коледжі!

І знову корона «Княжни Володимир-Волинського» повернулась в наш навчальний заклад. Як і кожного року 8 березня в місті проходить свято краси, грації - "Княжна Володимира". Цього року з нашого коледжу у конкурсі брали участь 4 студентки: Кондисюк Анна (2-Б), Нагорнюк Олена (2-А), Шуляр Тетяна (2-Р), Ростопчина Ірина (3-В).

Соціологічне дослідження: "Соціальні мережі - За і Проти"!!!

Проводиться соціологічне дослідження на тему:

"Соціальні мережі - За і Проти"!!!

Будь ласка, дайте щиру відповідь на всі питання, заздалегідь велике Вам спасибі.

Дякуємо за Ваші відповіді та час, витрачений на заповнення анкети.

 

Лесині читання

27 лютого в педагогічному коледжі було відзначено 142 річницю з дня народження славної землячки Лесі Українки.

Студенти 1-Р курсу разом з керівником групи Єфремовою Л.А. за участі студентів 3-Б курсу представили глядачам усний журнал «Безсмертна Леся Українка була і є, навік жива»

Зі святом Вас дорогі жінки!

Сьогодні в коледжі, за сприяння проспілки працівників та адміністрації коледжу, відбувся концерт, присвячений чудовому Святу весни -  Міжнародному жіночому дню за участі Державного академічного Волинського народного хору!

Вітаємо Вас!

Ми - діти твої, Україно!

Всі ми – діти однієї матінки. Вона відома кожному і нехитро зветься нашою державою-ненькою Україною. Немає нічого гіршого, ніж забути про те, хто ми та чиї діти.

Олімпіада серед студентів спеціальності "Технологічна освіта"

Серед студентів 3-х та 4-х курсів спеціальності "Технологічна освіта" проведено олімпіаду у два етапи.

Перший етап олімпіади проходив 18-19 лютого між студентами третіх курсів.

Серед студентів 3-х курсів перемогу вибороли:

І місце: Мацик Іванна (3-О), Ключук Юрій (3-Т);