Календар новин

Я заявляю про себе

Відомо всім, що 17 листопада Всеукраїнський день студента. Це свято  не обминуло і наш навчальний заклад. З ініціативи студентської ради було проведено розважальний вечір «Я заявляю про себе» під час якого студенти 1 курсу показали свої таланти, за що їх щедро нагородила наша щедра профспілка на чолі з Карпук Тамарою Анастасіївною.

Конкурс-дефіле «Сучасне етно»

10 листопада в коледжі відбувся конкурс-дефіле «Сучасне етно» моделей вишитого одягу, який підготували студенти відділу «Технологічної освіти» під керівництвом викладачів Вітрук О.А., Клюд О.В. Свою колекцію сучасних вишиванок представила на заході дизайнер Катерина Яголда.

Перемога вищого рівня!

Я в електронному вигляді подала заявку на участь у конкурсі «Кращий студент  Волині – 2011». Приїхала до Луцька на співбесіду, порозмовляла з організаторами конкурсу. Вони подивилися грамоти і нагороди.

ЕКСКУРСІЯ В НИЗКИНИЧІ

Студенти групи 3-А спеціальності «Образотворче мистецтво» під керівництвом викладачів Токаревої  Т.М. та Гусєвої О.Г. провели навчально-пізнавальну екскурсію у Свято-Успенський чоловічий монастир в с. Низкиничі Іваничівського району. Листопад 2011 року.  

Обласне методичне об’єднання заступників директорів!..

16 листопада в коледжі відбулося обласне методичне об’єднання заступників директорів з навчальної роботи ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації

Програма заходу передбачала:

10.00-11.00 - заїзд учасників обласного методичного об’єднання.

11.00-11.30 - зустріч з адміністрацією коледжу, ознайомлення з навчальним закладом.

Cемінар-треніг з методики англійської мови!

15-16 листопада у Володимир-Волинському педагогічному коледжі відбувся семінар-треніг з методики англійської мови. Учасники семінару працювали за напрямами: «Навчання лексики», «Навчання усного мовлення», «Особливості викладання англійської мови молодшим школярам», «Інтерактивні методи навчання».

Першість з шахів!

10 листопада в місті Луцьку відбувся турнір з шахів за першість серед ВНЗ І-ІІ р.а.

Збірна команда коледжу зайняла перше місце в загальнокомандному та індивідуальному залікках.

Наші переможці: Здомищук Антоніна та Власенко Руслан, студенти 2 курсу спеціальності "Діловодство".

 

День писемності і мови!

9 листопада в коледжі відзначали День писемності і мови.  Циклова (предметна) комісія на чолі з керівником Лупенко С.М. запросила всіх на свято. Звучала музика, всіх зустрічали чергові у вишиванках, дарували грона калини. На перерві пригощали короваєм з нагоди свята.